Konsert med Waitsfornobody torsdag 20. april!

For en kveld, som vi koste oss! Waitsfornobody trollbandt et begeistret Røa-publikum i bydelens nye sosiale samlingsplass, Lofthus på Røa Torg (aka Åpent Bakeri på dagtid). Vi fikk høre velklingende Tom Waits-låter; om bandet var skuffet over at publikum ikke gjenkjente første Tom Waits-låta i andre sett, var de i alle fall med på kveldens siste, klassikeren «Ol’ 55». Blant de øvrige låtene var det flere egenskrevne. Frydefull sound med storartede instrumentalister som imponerte minst like mye med både sarte og saftige vokalharmonier. Waitsfornobody stilte med Karl Erik Bø (vokal), Torbjørn Jacobsen (saksofon og vokal), Fredrik Otterstad (kontrabass og vokal), Reza Aghamir (piano og vokal), Tom Erik Øgland (gitar og vokal) og Thomas Dulsrud (trommer). Musikkinteresserte drar nok kjensel på flere navn her.

Bare feelgoodstemning blant stoltette tilhørere, men et euforisk og kravstort publikum vil alltid ønske seg mer. I dette tilfellet to ting. For det første må bandet være bedre forberedt på flere gangs tramepeklappoppfordring til ekstranummer. Ved siste gangs fremkalling lette de etter noe de ikke hadde spilt før, men endte opp som i tittelen på låta, «In Vain». Som riktignok absolutt tålte to fremføringer. For det andre er Lofthus/Åpent Bakeri for oss Røaboere blitt et nabolags-treffsted, og da håper denne tilhører neste gang på også Tom Waits’ «In The Neighborhood» fra bandet…..
Konserten var arrangert av Røa Revy- og TeaterSkap i samarbeid med Lofthus/Åpent Bakeri. På vegne av førstnevnte orienterte Sverre Lilleng også om at Røarevyen er på scenen igjen til høsten. Han fortalte også at det litt lengre ut i tidshorisonten arbeides med et historisk Bogstadspill på Bogstad Gård, Karoline Gregersen Herlofsen er i gang med manus og å samle gode krefter. Mye å glede seg til for Røaboere!