Røarevyen 2014 «Røa i 100 – vel-vel»

Revyen var laget i anledning 100-års jubileet til Røa Vel med økonomisk støtte/garanti derfra. Det var altså Røa Vel som fikk i gang Røarevyen første gang.

Leder i Røa Vel, Anne Bjørnebye Vik, skrev dette på i årsberetningen for 2014:

«Til det beste for Røa
Ja, det er slagordet vårt – også inn i et nytt 100-år!
Vi er imidlertid en sprek hundreåring som i 2014 feiret i langdrag  fra bursdagsfesten den 31.mars til året ebbet ut med vår store jubileumsrevy ”Røa Vel i 100, vel-,vel” i november.»

Omtale av Røarevyen 2014 i Akersposten:

Røa Vel fyller 100 år og da er det på sin plass med en skikkelig lokalrevy, laget av lokale krefter.
Revyen hadde skråblikk på samfunnet generelt, men spesielt på Røa-folk. Vi møtte Elin Horn Galtung, borgermester og dronning av Røa, den eviglange jakten på Røatunellen, ivrige Birkebeinere og sterke motstandere av snikislandifiseringen.

Hva er en ekte Røa-beboer?
For å være en ekte Røa-beboer, må du ha egen smørebod i kjelleren. Visste du forresten at flest folk som går Birkebeinerrennet har postnummer fra Sørkedalsveien? I revyen fikk vi et innblikk i hva de overivrige skiløperne gjør med barna sine når de skal trene. Stapper de dem i sekken? Plasserer dem foran tv-en? For å kunne bo på Røa må du også gjennom en audition, og det er selvfølgelig kun Elin Horn Galtung som sitter i juryen.

Latteren satt løst hos publikum under hele revyen, og Elin Horn Galtung, som ble heftig parodiert ved flere anledninger, satt også i salen. Hun tok det hele med en god latter.
Senior-stjerner imponerte
Senior-rapperne i Cabaret Fossile sjarmerte da de var med i tv-programmet Norske Talenter, men nå står de på scenen på Hovseter. Og Ingvar Strøm må innrømme at Røa-revyen faktisk er morsommere enn Norske Talenter.
– Det å jobbe over lenger tid i stort, lokalt kulturprosjekt med fokus på alt som skjer i nærmiljøet, og da sammen med massevis av kjempegode skuespillere og dansere som bor bortenfor nærmeste veikryss, har vært noe helt spesielt, sa Strøm.

– Helt knall!
Familien Solberg storkoste seg under revyen, og de nevnte nesten hele programmet da de skulle dra frem sine favorittinnslag.
– Dette var kjempebra! Helt knall! Det er bare å løpe og kjøpe billetter. Vi syns herreballetten var veldig morsom, og Elin Galtung. Og islandifiseringen, også!
Karoline Herlofsen, som har stått for regien, kunne heller ikke vært mer fornøyd.
– Jeg er veldig fornøyd! Dette var kjempebra, teknikken var på plass, og skuespillerne var kjempeflinke.

https://www.nettavisen.no/nyheter/roa-revy-helt-i-hundre/s/12-95-3423127807