Røa Revy og Teaterskap setter scene: vår konsert på restaurant Spiseriet på Bogstad Golfklubb fredag 20.januar ble en ubetinget suksess! Her samlet det seg venner, store og små familier og også en del folk som kom alene for konsertopplevelsen .. eller maten .. eller begge deler …  det var stor interesse for arrangementet.

En entusiastisk deltaker har sendt oss følgende rapport: «Fylt til siste stol og stemningsfullt på Spiseriet Oslo Golfklubb på Bogstad fredag. Karoline Gregersen Herlofsen fremførte Joni Mitchell-låter i egen norsk gjendiktning i myke, lavmælte jazzarangementer sammen med et superlag av musikere; Bjarte Rimehaug (piano), Ole Kristian Wetten (bass) og Gaute Tinnes-Rimehaug (trommer). Arrangementet i regi av Røa Revy og TeaterSkap i samarbeid med Spiseriet Oslo Golfklubb. Takk for en flott opplevelse!»