«Røarevyen «Røa usensurert» sparker der andre står stille» – Akersposten idag!

skihekta

Vi har hatt en hei dundrende vellykket premiere på Røarevyen 2016 – Røa Usensurert! Og det synes Akersposten også med et innlegg vi blir rørt av å lese: Røarevyen «Røa usensurert» sparker der andre står stille

Se bildene her, tatt av Ivar Bekken fra Akersposten, MEN en forestilling er selvfølgelig mye mer fengende og må oppleves!

ellen

 

 

Trykk her for å kjøpe billett – eller still opp og det er sjanse for at vi har ledige billetter i døren – cash  – kort – eller Vipps!

Det er heldigvis mange forestillinger igjen – helt til og med torsdag den 10. november – kl 19 – men 18:00 lørdag og søndag.

Vær velkommen!

cabaretfossile

One Comment:

  1. Elin Horn Galtung

    En FANTASTISK opplevelse, så Akersposten tok ikke for hardt i! Synes dere var kjempeflinke forrige gang, så nå har jeg ikke et ord som dekker at denne er om mulig enda bedre! At dere alle sammen fra A – Å legger en så enorm innsats i å more oss andre, er bare å Takke, Neie og Bukke for i takknemlighet! Akersposten savn av en pause så han fikk tatt seg inn igjen og lesket seg, får han stå for, men jeg er glad det gikk i ett så den sabla gode farten ble holdt i gang og programmets mange innslag fløt så bra i hverandre så får heller latermusklene hvile senere. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *