Røas tre trubadurer! 

Tre trubadurer, tett bebenket og lydhørt Røapublikum, og mye feelgood på Røa Samfunnhus 10. april.

Cowboy, jøgler, barnehagehelt og artist Torodd Eriksen tok oss med på hesterygg og mikrofonstativ fra prærien til Grand Ol’ Opry, fra George Jones til Garth Brooks, med smakebiter fra countryhistorien, egne verker og egen plateinnspilling i Nashville. Røas sonore fløyelsrøst hadde en målsetning om å konvertere country-skeptikere. Det greide han.

Halden har i tillegg til Henning Kvitnes og Ole Evenrud også frembragt nå Røa-boer Jarle Aabø på som stjerne på musikkhimmelen. Han hadde ikke med seg Claudia Scott og Vidar Busk som han har spilt inn plate med tidligere denne gangen, men til gjengjeld fikk vi høre Bjørn Enoksens spretne bassganger akkompagnere en av Aabøs 36 gitarer. Stemningsfullt fremført norsk visepop om store og små ting i livet, om relasjoner, og siste låten, «Jeg elsker deg, kvinne», var dedikert Kvinnen. Han benyttet anledningen til å markedsføre nytt album innspilt i Praha som snart slippes. For de som ikke kan vente å se om de blir invitert til release party er han bookbar til alt fra Nobelkonserten til middagsselskaper.

Store festaftener avsluttes med fyrverkeri. Det ble levert av Halvor Lillo Stenberg. Forventningene etter forrige fyrrige opptreden i «Teaterskapets» arrangement på Bogstad i fjor høst var store, og de ble til gangs oppfylt. Som bonusmateriale leverte Halvor små dikt av kjente og mindre kjente lyrikere mellom låtene. Halvor hadde med seg materiale blant annet fra sitt band Mannen i trappa, fremført med energi som kunne parkert hele vindmøllediskusjonen. Salen kokte. Den mannen er en sann entertainer.