Om oss

Røa Revy- og TeaterSkap er en ideell forening som har som hovedmål å skape og fremføre kulturaktiviteter i nærmiljøet.

Foreningen består av et styre og en rekke medlemmer som enten er med for å støtte initiativet eller som på ulike måter ønsker å involvere seg i arbeidet med ulike prosjekter fremover.

Medlemmer som ønsker å være aktive, melder sin interesse til styret. Det settes sammen ulike arbeidsgrupper som tar del i de ulike oppgaver i tilknytning til prosjektene. Pr. i dag er det etablert en tekstgruppe som jobber med ideer til revyen i 2016. Det er også en gruppe som arbeider for å utvikle hjemmesiden samt en sponsorgruppe.

Bli med, du også!

Styret

AntonRygg

Anton Rygg er bondesønn fra Smestad, utruga i en furu attom Heggeli, og kom til Røa som fastboende på 90-tallet. Anton har gitt sine fattige bidrag til kunsten og humoren gjennom revyer på Persbråten, studentteater i Tromsø, en og annen rolle på perifere scener som Nationaltheateret, omreisende stuntskuespill i Tapas Teater, samt barneteater og festforestillinger på diverse skoler i og i landområdene rundt Røa. En ti-femten års fartstid i råd, utvalg og juryer innen kommunalt og nasjonalt kulturliv har det vel også blitt tid til. Anton er husbond til en, far til to, kort i nakken, skamklipt rundt øra, og spiller bass ved ujevne mellomrom. Stort mer er det ikke å si om Anton Rygg.

 

Ellen

Ellen Jacoby Steina var så strålende fornøyd med sin oppvekst på Røa at hun like godt ble boende. Hun har en litt lei genfeil som medfører at hun tror hun har bortimot 26 timer i døgnet, og får mest energi når disse ekstra timene fylles med sang eller revyarbeid. Etter å ha vært med som skuespiller i Røarevyen i 2014, var savnet av en daglig latterkule og det kreative fellesskapet stort. Hun forsto raskt at det eneste botemiddelet var et nytt revyprosjekt. Hun setter enormt pris på alle de herlige menneskene hun blir kjent med gjennom et aktivt arbeid i Røa Revy- og TeaterSkap!

 

 

 

 

Christine

Christine Wehler Knudtzon er entusiastisk og sosial, så Røa Revy- og TeaterSkap er et selvfølgelig sted å bli med. Hun var også med i prosjektgruppen for Røarevyen 2014. Christine har bodd på Røa i 20 år, i den koseligste gaten, med kort avstand til bading i Lysakerelven.

Hennes teater- og revyerfaring er drama i valgfag på Hartvig Nissen vgs og hun var med på HA-revyen i 1986, da hun gikk på Handelsakademiet. «Jeg elsker å gå på teater, revy, kino og konserter!» Christine er styreleder.

 

 

 

TorIvar

Tor Ivar Riise feirer 25 år som Røaboer i år. Etter at barna har nytt godt av et rikt fritidstilbud i mange år, synes han det er flott å kunne være med å bidra selv i lokalmiljøet. Glad i sang, spell og heftig og begeistret samvær med hyggelige mennesker. En heller tynn kunstnerisk CV spenner fra rolle som en utfaset kongebetegnelse båret av Pippi Langstrømpes far i barneteater i studietiden til amatørband med 80-årsdag i lokaler på Næroset som eneste spillejobb siste to år. Men det skal jo helst ikke være det kunstneriske som er skal være i fokus for å holde tak i økonomien i Røa Revy- og TeaterSkap.

 

 

 

Anne

Anne Bjørnebye Vik debuterte 6 år gammel på barneteaterscenen som alf i nydelig strass, tyll og glitter – en drøm av en spesiallaget kjole og rolle. Skuespilleryrket måtte imidlertid etter hvert legges på hyllen til fordel for skolen- så det er med stor glede Anne nå returnerer til teater-og revy arbeid. Etter mange år på Eiksmarka var det en genistrek å flytte til Røa hvor de kreative sjeler bor! Her kan Anne la alle krav til arbeidstid og formaliteter ligge og bare ha det gøy! Anne tar med seg erfaring fra strategi, administrasjon og ledelse – og ikke minst jobben som leder av produksjonsgruppen for Røa Revyen 2014. Energi, kreativitet og kontakter skal nå brukes til å markedsføre Røa-Revy og TeaterSkap – og ikke minst Røa Revyen 2016!!

Comments are closed