Skuespillere 2016

Her er gjengen som skal more oss fra 4.november!

TA GODT I MOT:

2016-portrett-tora-6889

Tora Dale
Tora er en 20 år gammel sangfugl som ikke har rukket å bo andre steder enn på Røa ennå.
Hun har masse sceneerfaring fra både musikklinjen på Manglerud, utallige oppsetninnger på Art og som fast innslag på skoleavslutninger gjennom hele grunnskolen. Det spørs om ikke dette er siste gang Tora kan delta i en amatørrevy – så vi er heldige som får ha henne med nå før de profesjonelle slår kloa i henne!

2016-portrett-annette-6885

Anette Rasmussen
Anette flyttet til Røa første gang, var hun 13 år. Det likte hun veldig dårlig, for hun var en skikkelig byjente fra selveste Majorstuen. Nå, derimot, stortrives Annette her på Røa. Hun vil aller helst være korist, men det får hun ikke lov til. Man oppdaget nemlig ved en ren tilfeldighet, under arbeidet med revyen i 2014, at Annette hadde helt spesielle evner som vi trenger i skuespillerstaben. Så nå er hun på plass igjen, heldigvis!

2016-portrett-elise-6870

Elise Finne Lange
Elise er en vaskeekte Røajente som rett og slett elsker å synge og danse. Hun hadde sin første store rolle som Momo på Bogstad skole,
og siden har det blitt mye sang- og scenearbeid, blant annet på KG og Solborg Folkehøgskole. Det er bare å glede seg til å oppleve denne kunstnersjelen live i aulaen!

2016-portrett-bjorn-6933

Bjørn Henrik Bastiansen
Det var en mørk og stormfull natt på Blindern. Stillheten var trykkende. Det eneste som kunne høres var en nitrist klynking fra en grøft. Det var dette som vekket Karoline Herlofsens oppmerksomhet. Ved nærmere inspeksjon var dette en Bjørn av sorten Bastiansen. Karoline bestemte seg for å adoptere den ensomme og forlorne stakkaren. Og slik endte Bjørn Bastiansen opp som periode-røavanker og skuespiller i Røarevyen 2016.

2016-portrett-torodd-6907

Torodd Eriksen
Torodd er Røas eneste vaskeekte cowboy. Fra sikre kilder har vi også fått informasjon om at han er den kuleste og greieste barnehageonkelen i bydelen. Parallelt med revyarbeidet og jobben i barnehagen, spiller han inn plate i Nashville. Han har også en hel liten dyrehage hjemme, og tar i tillegg vare på andres firbente venner når pelsen skal stelles eller ferien ikke egner seg for hunder. Rett og slett en travel type med mange talenter og et stort hjerte!

2016-portrett-ingrid-6867

Ingrid Kjerschow Lohne
Ingrid en 41 år gammel ute- og hjemmearbeidende trebarnsmor med fritidsinteresser – og altså blottet for fritidsproblemer. Hun var med i Røarevyen i 2014, og det var en grensesprengende opplevelse. Hun forlangte derfor at det skulle bli flere revyer på Røa, og nå står hun altså på scenen igjen!

 

2016-portrett-gerhard-6916

Gerhard Gregersen Seland
Gerhard er delvis tvunget til å være med på dette spetakkelet, ettersom hans mor, regissør Karoline Gregersen Herlovsen, har en tendens til å få viljen sin. Etter et par måneders rettegang, kom Gerhard og hans mor til enighet om at han fikk flytte hjemmefra dersom har igjen gikk på scenen for å gjøre ting foran hele Røas befolkning, vel vitende om han etterpå kommer til å angre. Dermed har Gerhard satt legestudiene på vent som et resultat av at hans mor synes det er viktigere ting i livet.

2016-portrett-lene-6879

Lene Braastad
Lene har bodd på Røa i 30 år med mann, 3 barn og store hunder. Hun var aktiv med drama / teater i ungdomstiden, men nå er det lenge siden siste studentrevy… Det er på tide å tørke støv av gamle hobbyer og tre inn i nye roller i årets Røarevy, sier lattermilde Lene.

2016-portrett-hallvard-6899

Halvor Moland

2016-portrett-ellen-6877-2

Ellen Jacoby Steina
Ellen har en litt lei genfeil som medfører at hun tror hun har bortimot 26 timer i døgnet, og får mest energi når disse ekstra timene fylles med sang eller revyarbeid. Ettersom hun er født med et litt skjevt forhold til tid, blir hun stadig yngre, og hun gleder seg nå til å komme i riktig alder for skolerevyer. For øvrig drømmer Ellen om å lage pub med mulighet for lokalt kulturliv på Røa. Det er nemlig det eneste hun savner på denne plassen.

Comments are closed