Røarevyen kommer i november 2023!

Konsert med Waitsfornobody!

For en kveld, som vi koste oss! Waitsfornobody trollbandt et begeistret Røa-publikum i bydelens nye sosiale samlingsplass, Lofthus på Røa Torg (aka Åpent Bakeri på dagtid) torsdag 20. april 2023.

Ny Røarevy kommer i november 2023

Planlegging av ny Røarevy er allerede i gang! Sketsjer skrives, testes og justeres. Her blir det mye å glede seg til! Premieredato er ennå ikke satt, men måneden blir november 2023!

Røarevyen 2023 trenger sponsorer!

For å få til Røarevyen og andre lokale kulturtiltak trenger vi sponsorer. Vi tilbyr bedrifter med tilknytning til Røa muligheten til å være med å støtte det lokale kulturliv. Dette vil innebære en unik mulighet til lokal profilering målrettet mot bydelens innbyggere og bedrifter og muligheter til positiv internmarkedsføring i din bedrift.

Joni MItchell på norsk!

Røa revy og Teaterskap setter scene: vår konsert på restaurant Spiseriet på Bogstad golfklubb 20. januar 2023 ble en ubetinget suksess!

Røa Samfunnshus Vest

Revyen spilles i år på Røa Samfunnhus Vest. Vi gleder oss til å lage folkefest i Røas storstue i oktober! 

Røas tre trubadurer

Vi har utrolig mange lokale helter her på Røa. Onsdag 10.april ble et tett bebenket  og lydhørt publikum underholdt av de tre musikalske herrene; Jarle Aabø, Halvor Lillo Stenberg og Torodd Eriksen

Næringslivet på Røa stiller opp

Vi er oppriktig stolte av alle våre samarbeidspartnere og sponsorer. Deres bidrag er avgjørende for at Røarevyen kan planlegges og 

Røa Revy- og TeaterSkap

Røa Revy- og TeaterSkap er en ideell forening som har som hovedmål å skape og fremføre kulturaktiviteter i nærmiljøet. Foreningen består av et styre og en rekke

Om Røa Revy- og TeaterSkap

Røa Revy- og TeaterSkap er en forening for ALLE i Vestre Aker bydel som er interessert i revy, teater, kabareter, tekstkriving, komposisjon, sang, musikk,kostymer, lyd og lys, – ja alt som hører med for å få til et stort arrangement vi kan være stolte av!!

Våre samarbeidspartnere og sponsorer

Vi er oppriktig stolte av alle våre samarbeidspartnere og sponsorer. Deres bidrag er avgjørende for at Røarevyen kan planlegges og gjennomføres.

Røa Revy- og TeaterSkap

post@roarevyen.no

Følg oss