Skal du på røarevyen?

Lurer du på om du skal gå på røarevyen? Ta en titt på denne godbiten fra 2016! Det gjør valget enkelt!

Røarevyen – Billettsalget er i gang!

Billettsalget til Røarevyen 2023 – Ways of seeing Røa – er i gang!
Du kan kjøpe billetter her: https://ticketco.events/no/nb/m?pattern=R%C3%B8arevyen

Røarevyen 2023 trenger sponsorer!

For å få til Røarevyen og andre lokale kulturtiltak trenger vi sponsorer. Vi tilbyr bedrifter med tilknytning til Røa muligheten til å være med å støtte det lokale kulturliv. Dette vil innebære en unik mulighet til lokal profilering målrettet mot bydelens innbyggere og bedrifter og muligheter til positiv internmarkedsføring i din bedrift.

Konsert med Waitsfornobody!

For en kveld, som vi koste oss! Waitsfornobody trollbandt et begeistret Røa-publikum i bydelens nye sosiale samlingsplass, Lofthus på Røa Torg (aka Åpent Bakeri på dagtid) torsdag 20. april 2023.

Joni Mitchell på norsk!

Røa revy og teaterskap setter scene: Vår konsert på restaurant Spiseriet på Bogstad golfklubb 20. januar 2023 ble en ubetinget suksess!

Bogstadspillet!

Det går et historisk sus over bydelen vår. Bogstad-spillet er under oppseiling. Tidspunktet er ennå ikke endelig bestemt, sier forfatter og regissør Karoline Gregersen. Røa Revy- og TeaterSkap er spurt om å bistå denne historiske begivenheten med å sette scene. Vårt lokale kulturliv skal på kartet – en gang for alle! Dette er starten på noe stort – det er vi sikre på!

Bli medlem!

Bli medlem i Røa Revy- og Teaterskap: Bidra til et aktivt lokalmiljø! Informasjon om og invitasjon til våre arrangementer, medlemsrabatt, forhåndsbooking er noen av medlemsfordelene.

Næringslivet på Røa stiller opp

Vi er oppriktig stolte av alle våre samarbeidspartnere og sponsorer. Deres bidrag er avgjørende for at Røarevyen kan planlegges og 

Røa Revy- og TeaterSkap

Røa Revy- og TeaterSkap er en ideell forening som har som hovedmål å skape og fremføre kulturaktiviteter i nærmiljøet. Foreningen består av et styre og en rekke

Om Røa Revy- og TeaterSkap

Røa Revy- og TeaterSkap er en forening for ALLE i Vestre Aker bydel som er interessert i revy, teater, kabareter, tekstkriving, komposisjon, sang, musikk,kostymer, lyd og lys, – ja alt som hører med for å få til et stort arrangement vi kan være stolte av!!

Våre samarbeidspartnere og sponsorer

Vi er oppriktig stolte av alle våre samarbeidspartnere og sponsorer. Deres bidrag er avgjørende for at Røarevyen kan planlegges og gjennomføres.

Røa Revy- og TeaterSkap

post@roarevyen.no

Følg oss