Forfatter og regissør for Bogstad-spillet

Karoline Gregersen (1971) er en norsk kulturprosjekt-utvikler, manusforfatter, regissør og artist. Hun har jobbet med en rekke TV- og radioteater og revyproduksjoner, men også hatt sentrale roller innenfor området spel.
Av kjente artister har hun bla annet jobbet med Hilde Lyrån, Geir Schau, Tommy Steine, Lisa Tønne og Marianne Krogness. Etter at Karoline allerede i 1994 deltok i Melodi Grand Prix og flere andre TV-programmer, har hun skrevet manus og hatt regi for et antall sceniske forestillinger samt skrevet TV serier som bla Jubalong og Hilde og Brede show samt en rekke radiohørespill. Hun brenner for lokal kulturutvikling.

Et utdrag av Karolines brede erfaringsregister:

Musikkansvarlig for Bogstad-spillet

Fredrik Otterstad (1975) er Sølvguttenes kunstneriske og daglige leder. Han er utdannet ved Østlandets musikkonservatorium og Norges Musikkhøgskole. Fra 2020 er han leder for mastergraden i korledelse ved Universitetet i Agder institutt for klassisk musikk og kunstnerisk leder for UiA vokalensemble.
Otterstad har medvirket på om lag 90 plateinnspillinger med et bredt tilfang av sjangre. Som kormester har Otterstad jobbet for alle de profesjonelle orkestrene i Norge og har jobbet som gjestedirigent i Tyskland og Sverige.
Otterstad publiserer sine arrangementer og komposisjoner på Norsk musikkforlag og hans virke som dirigent, sanger og kontrabassist medfører om lag 150 opptredener og konserter pr år.

Av sceniske produksjoner som dirigent og komponist/ arrangør kan nevnes: