Røarevyen 2016 søker skuespillere! Har du en revyskuespiller i magen? Meld deg på til audition til Røarevyen tirsdag 7. og onsdag 8. juni! Vi låner lokalene til Art Musikal og Ballettskole i Aslakveien 14, og holder på fra kl. 17.00 og utover.

Vi søker skuespillere og er først og fremst på jakt etter folk som er over 18 år. En viss tilknytning til bydelen vår er også ønskelig.

Audition skal være en hyggelig opplevelse der du får vist noen sider av deg selv som du kunne tenke deg å bruke på vår lokale revyscene.

Vi ønsker derfor at du forbereder deg på å presentere en selvvalgt tekst, eventuelt kan du ved påmelding be om å få tilsendt en tekst som du jobber litt med på forhånd.

Vi vil gjerne at våre skuespillere også kan synge på scenen, og derfor er det fint om du forbereder deg på det. Sjanger er ikke viktig – syng hva du vil med det nebbet du har. Dersom du primært har lyst til å bidra med sang, har vi behov for en del korister. Meld deg på!

Ta kontakt med oss ved å sende en epost til post@roarevyen.no, så avtaler vi tid. Skriv gjerne hvilken dag/tid som passer best, og om du ønsker tilsendt en tekst. Du kan også melde deg på via nettsiden vår (www.roarevyen.no) – under fanen «Ta kontakt».

Audition