Gamle Røadamer

Du fikk vel med deg revyen ”Røa i 100 – vel, vel”? Den ble satt opp da Røa Vel hadde 100-årsjubileum og enten om du er lei deg for at du gikk glipp av denne begivenheten, eller du tenker at det jammen er synd det er så lenge til 150-årsjubileet, kan du nå glede deg over følgende gladnyhet for nærmiljøet vår:

Røa Revy- og TeaterSkap er endelig etablert!

Og etter mange gode erfaringer og kjemperespons lages det ny revy i 2016.

Røa Revy- og TeaterSkap er en ideell forening som har som hovedmål å skape og fremføre kulturaktiviteter i nærmiljøet. Vi ønsker å:

  • engasjere befolkningen og knytte enkeltmennesker sammen på tvers av alder, kjønn og etnisitet i positive sosiale og kunstneriske aktivteter
  • bringe frem talenter som ønsker å underholde i nærmiljøet
  • skape entusiasme i lokalmiljøet i bydel Vestre Aker

Første målet for foreningen er oppsetningen av ny Røarevy høsten 2016, av og med lokale krefter. Vi lover dere et skrått blikk på små og store hendelser og utfordringer i vårt herlige nærmiljø.

For å få dette til, trenger vi medlemmer i Røa Revy- og TeaterSkap. Vi ønsker oss både aktive deltakere og støttemedlemmer. I tillegg håper vi at bedrifter og foretak i nærmiljøet ønsker å støtte opp om kulturlivet på Røa med ulike bidrag.

Medlemskap koster kr. 200,- pr år. Bedrifter og privatpersoner som har anledning å støtte arbeidet utover medlemsavgiften er naturligvis hjertelig velkommen til å bidra med et større beløp.

Du blir medlem ved å betale inn medlemsavgiften enten via nettbank eller direkte innmelding her på hjemmesiden. Vi ber om navn og e-postadresse for å kunne oppdatere våre medlemmer om ulike arrangementer og sende ut nyhetsbrev.

Bli med og støtt opp om et aktivt kulturliv!